počítadlo.abz.cz
 
                            

Mimoškolní aktivity

Fotogalerie

Soutěž odbornosti 3. ročníků - OBILOVINY V ČESKÉ KUCHYNI


Na SPV v Praze 2 v úterý 12. 4. 2011 proběhla soutěž odbornosti 3. ročníků s důrazem na použití obilovin jako základní suroviny dle vlastního technologického postupu a vlastní kalkulace, s využitím poznatků zásad správné výživy, vlivu stravování na zdraví apod.

Kritéria hodnocení:
úroveň zpracování písemné části
profesní přístup
složení použitých surovin
degustace výrobku
prezentace výrobku


Účast našich žáků:

Jakub Gloser 1.místo
(vítězný recept: Špenátovo-polentové koule)

Karel Opatrný
Jakub Steinlauf
Martin Sysel

zúčastněným a hlavně vítězi gratulujeme!!!

V příloze se můžete podívat na pár fotek z této akce.



Datum: 18.04  Zadal: krumpolc   Kategorie: Mimoškolní aktivity  Fotogalerie   Vymaž   Oprav   Vytiskni

Počet příspěvků: